MIT campus

More
14 years 9 months ago #744 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Nem mindegy, hogy milyen fokozatról van szó. Az Állam bácsi [i:3rmmh1xy]politikust[/i:3rmmh1xy] szeretne bel?lem csinálni, hiszen jól hangzik, hogy a katonák munkáját így hálálják meg. De ha egy drone is meg tudja csinálni azt, hogy pártfegyelem szerint szavazzon, amit el kell mondani, azt készen kapod, akkor az értelmetlen feladat. Ezt pedig nem szeretem.

- De sem a rendfokozat, sem a tudományos fokozat nem jelent gondot [i:3rmmh1xy]önmagában.[/i:3rmmh1xy] Kiképz?ként, tanárként, stb. sok hasznosat is lehet csinálni, mint katonaként is. A politikusi munkát viszont csak akkor vállalnám el, ha értelmét is látnám. Ehhez olyan beosztás kell, azt pedig sem ?k, sem más nem adja könnyen. De erre is lehet megoldás id?vel. Ezt viszont meglátjuk.

- Crystal segíthetne akár nekem is, de Azumi ilyen szempontból fontosabb, nagyon fáradt szegény.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #764 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Jó, csak vicceltem. Tudom, hogy mir?l van szó. Nem kell ennyire komolyan venni, amikor mosolygok is hozzá. Na mindegy, ez besült." mondja Lexi egy kicsit kedvetlenül. "Azumi aludhat most bármennyit, pótalvás csak a Star Trekben van. Nehéz lesz behozni, de nem lehetetlen, viszont nem pihentet? túlalvás meg fölösleges. Nem beszélve arról, hogy itt nem olyan áttáncoljuk az egész éjszakát partiról van szó. Azokat az inkább orgiára emlékeztet? összejöveteleket nem ilyenkor tartják, hála az égnek, hanem tavasszal meg nyáron és azokra a világ minden pénzéért sem mennék el. Ez egy lányos este, gondoltam bemutatlak benneteket és kicsit javítunk a kapcsolatokon a két ház között, esetleg egy-két szórakoztató illúziót vagy álmot is megnézünk. Ezek jók szoktak lenni, bár ki tudja, hogy most kit tudtak összeszedni. A múltkori az nagyot ütött, azt tudom. Remélem Amyt megint fölkérik, vagy legalább el? tudják keresni valahonnan. Tavaly másfél hetembe került mire megfejtettem a levelet, de azóta Shirley úgy látszik letett arról, hogy így próbáljon meg megszabadulni t?lem. Gyakorlatilag ha nem küld szét egy rakás mailt, csak ketten lettünk volna, ? aki írta és én aki megfejtettem. Nem tudom mondjuk, hogy mi a baja velem, amikor sokkal szebb nálam, egy ház vezet?je, meg szóval minden amit el tudsz képzelni, de nem is tör?dtem a dologgal sokat. Mindenkinek kell valaki akinek néha odabökhet egy kicsit valamilyen címszóval, f?leg ha rossz a kedve. Mellesleg a mostani levél elég jó volt. Amolyan jó középmez?ny, tehát gyanítom vagy megemelkedett az intelligenciaszint, aminek szívb?l örülnék, vagy így akarta a nagyja hülyét kisz?rni, tehát még értelmes beszélgetésre is számíthatunk. Meg ugye ki tudja, ha valaki meghív, vagy találsz egy ilyen levelet és visszafejted, beléphetsz. Erre azért számítok, mert így a Circle Grove is belefér. Múltkor is voltak szépen."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #765 by TheElf
- Nem tudom Lexi, ez szerintem nem ilyen egyszer?. Sok oka lehet annak a mágusnak a féltékenységre. Kezdve a nyilvánvalóval: Míg ? a szépségével, házával foglalkozik, te fejl?dsz, és le merném fogadni, hogy jobb mágus vagy. Szerinted ? ne irigyelhetne ezért? Ne zavarhatná az, hogy a saját háza miatt míg te tanulsz, fejl?dsz ? aznap is sminkelhet egy kicsit? Ha mágus lennék, vagy akár Sámán engem biztosan zavarna. Azt hiszem érted miért. De nem vagyok sem mágus, sem sámán. Azt hiszem tudod miért. És azt is, miért nem vágyok rá, miért nem vagyok irigy a mágiád miatt.

Apró mosoly.

- A szépség kapcsán pedig nem vagyok meggy?z?dve arról, hogy igazad lenne. Ne érts félre, ez nem bók, csupán [i:2m8opgxv]ténymegállapítás[/i:2m8opgxv]. Pont olyan kíméletlen, mint a te megállapításaid szoktak lenni. Kénytelen vagy ugyanis elviselni, hogy sok Íziszes lány féltékeny is lesz rád, mert [i:2m8opgxv]tudat alatt[/i:2m8opgxv] érzik, hogy te jobb n? vagy náluk. Miért is? Mert ?k majdnem olyan szépek mint a plüssdekás... Csak a harmónia hiányzik bel?lük, mert a plüssdekással szemben egy mágus lány esetében mégsem lenne az természetes, hogy m?anyag. A saját lényegük, esszenciájuk helyett mit látunk? Vastag sminket, a szoli hatását, a szivacsbetétes push-up melltartó alakformálását, a harmóniát félredobó fogyókúra, a fitness mánia eredményét, minden csak egy harmónikus szépséget nem. Mert ez nem illik sem ahhoz, amilyen emberek, amilyen mágusok, sem pedig a természetes adottságaihoz.

- Persze. Messzir?l olyanok mint egy szép n?. Majdnem. Benned viszont megvan a harmónia, ami a szépség egyik alapköve. Ez pedig fontos, és sok pasinak ez fog tetszeni. Tudja, mire számíthat, és ez tetszik neki. És könnyen lehet, hogy sok téren túlteljesíted az íziszeseket, nem csak mágiában. A harmónia és a szépség kapcsolatáról meg elég annyit, hogy egy varázslat ami ízléses szép ruhát keres is a harmónia fel?l közelíti meg a szépséget. Mágusként tehát pontosan tudod milyen fontos ez.

- Anélkül vagy befolyásos, anélkül tisztelnek, hogy a vezet?i pozícióra törnél, megszereznéd azt magadnak. Ha valaki úgy érzi ?t a pozíciója miatt tisztelik és nem miatta tisztelik a pozícióját ez is bánthatja. Ha pedig ennyi mindenben lekörözöd, szinte minden téren, akkor csoda, hogy kicsit irigy?

More
14 years 9 months ago #768 by Nyarlathotep
-"Egy kis smink az nem a világ. Én magam is bármikor megtehetem, és csak akarnom kell. Egy máguslánynak alapvet? kellék egy ezzel kapcsolatos varázslat. Az már megint más kérdés, hogy ahhoz, hogy ezt meg is tudja tenni, nem árt ha elképzelése is van a saját kinézetér?l és hogy mi el?nyös neki és mi nem, de ezen a gyakorlaton az ember lánya tini korában átesik, tehát neki az a pár másodperc amíg elképzeli magát és ezt megvalósítja nem okozhat túl nagy gondot."

-"Ha sámán lennél zavarna? Akkor te még nem láttál masszívan kimázolt sámánt. Mondjuk biztos láttál, mert emlékszem arra a megjegyzésedre, hogy Jeff indiánfestése bajt fog okozni ha került közétek sámán." ezen persze te is elgondolkozol, mert ha jól emlékszel, akkor ?k ott sem voltak, amikor ezt mondtad Azuminak. "Nem nekem mondtad." er?sít meg a gyanúdban Lexi. "Bocs, de kíváncsi voltam. Nem erre ugyan, de el?került véletlen. Mellesleg el tudnálak képzelni mondjuk macskának kifestve." teszi hozzá egy csipkel?d? mosollyal.

-"Ennek ellenére fölösleges az irigység. A szépség néha nagyobb fegyver mint egy villámcsapás varázslat, vagy teszem azt egy repeszágyú. Ehhez azt is hozzátenném, hogy ezeket amiket fölsoroltál, biztos hogy nem ?zik olyan szinten ahogy föltételezed. Egy mágus érzi, hogy meddig mehet el és mi az ami már veszélyes, ártalmas vagy végzetes a harmónia szempontjából. Vegyünk csak engem. Én is érzem, hogy hol vannak a határaim, mi az amit már megsínylek és mi az ami lehet hogy maradandóan károsít. Mint például az az átkozott tapasz. Még jó, hogy id?ben levettem. Asszem soha többé... Persze ezzel is úgy van az ember, mint az részeges az ivással. Amikor másnapos vagy rosszul van, akkor nyakra-f?re esküdözik, hogy soha, de az este már a kocsmában fogja találni. Nekem sem ez az utolsó, de most föltennék még egyet és úgy érzem menten kiégnék, vagy nem tudom."

-"A harmónia mindenkiben megvan, a kérdés csak annyi, hogy meglátják-e. Aki itt van velünk most abban megvan, akiben nincs az pedig akaratán kívül meg fogja semmisíteni önmagát. Ha a természet a harmóniára törekszik, egy fölborult egyensúly gyilkosan üt vissza. Lehet hogy nem azonnal, de visszaüt. Ha ilyen m? vagy természetes szemszögb?l nézzük, akkor persze én jönnék ki gy?ztesen, de nem ilyen szempontból szokás. Meg egyébként sem vagyok az a kiemelked? szépség, de ez mondjuk nem zavart sosem."

-"Ha bókolni akartál akkor ezzel az utolsó megjegyzéseddel sikerült. Kösz. Tényleg nem török semmiféle pozícióra, de csak azért, mert az embernek akkor is több id?re van szüksége, mint ami megadatik neki, ha nem kell mások dolgait is a kezében tartania. Most gondold el mennyi id?m maradna akkor, ha egy házra kellene felügyelnem. Úgy járnék, mint Jeff. Valamiért még mindig a kezében akarja tartani a dolgokat, amit mondjuk jól tesz, de ha nem találunk neki valakit, aki helyettesíteni tudná id?r?l id?re akkor ugyanoda fogunk jutni ahol kezdtük. Most viszont már senki kedvéért nem fogok elviselni egyetlen ütést sem és ha én ütök neki vissza negyven méterr?l és még legalább ugyanennyit repül hátra, akkor azt hiszem gondolkodóba fog esni a dolgok állásáról. Node most számíthatok rátok? Mert ha igen, akkor jó lenne, ha valahogy fölnyalábolnád Azumit is, vagy valami más módon bírnád mozgásra. Nem vagyunk késésben, s?t, azt is beleszámoltam, hogy Azumi is kés?n kel, én is, és mindkett?nknek föl kell ébrednünk."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #769 by TheElf
- Igyekszem... De az ilyen tapaszok kapcsán, nincs valami varázslatotok ami segítene a fáradtságot legalább részben leküzdeni? Tudom, nem nagyon lehet eltüntetni, de... nem lenne rossz, ha legalább kevésbé éreznétek. Ha teszem azt egy illúzió legalább egy rövid id?re felfrissítene. Mint egy zuhany, csak persze nem valódi, hanem illúzió.

Aika persze úgy gondolja, hogy az ilyen "Illúzió zuhanyt" az agy megtévesztésével elhozott felfrissülést Azumi már ismeri, és bizonyára van megfelel? "zuhanyzó program" a hoston. Ha be van csatlakozva, akkor bárhol száraz lábbal megkaphatja ezt a felfrissülést. Persze ez talán még egy kávénál is kevesebbet ér, de ez nem feltétlenül baj, mert így nem segít elérni a veszélyes kimerülést. Az pedig nem lenne jó, ha Azuminak baja esne a kimerültségt?l.

Persze tudta jól, egy leend? cégvezet?nek meg kell szoknia a kimerültséget, az azzal járó problémákat, így nem sokat tehet a dolog ellen. A mai buli pedig fontos lehet mindenkinek.

Így hát ideje óvatosan felkelteni Azumit.

A szoba felé menet még van id? megnézni milyen messze is van a ház, pihenhet-e út közben Azumi, vagy értelmetlen lenne. Az egyetemi város másik fele ugyanis elég messze van, és talán van olyan járm? amiben Azumi tovább pihenhet. Talán megkérhetjük Crystalt, hogy ha oda érünk segítsen rendbe szedni Azumit...

More
14 years 9 months ago #771 by Nyarlathotep
-"Az ilyesmi meglehet?sen nehéz és csak ideiglenes. Az a gond, hogy ezt természetes úton lehet csak regenerálni. Crystal remek ébresztésvarázst tud, még az ájulásból is fölver, bár pár perc múlva visszaesel és addig is igen rosszul érzed magad, de legalább ébren vagy. Az illúziózuhany meg ugye remek ötlet, csak az a baj, hogy annak is csak annyira gyorsan érne véget a hatása, mint a valódinak. Annak meg ugye az az el?nye, hogy van még öt perced, miel?tt összeesel. A második zuhany már nem segítene, tehát tanulás szempontjából nem jó. Nem beszélve arról, hogy illúzió és veszélyes túler?ltetés lehet a vége. Neked ugyan nem gond, hisz azt a kevés kapcsolatot amivel rendelkezel is módszeresen rombolod, nehogy fogódzót találjanak rajtad az asztrális sík lényei, bár hidd el nekem, fölösleges. Szerintem már találtak rajtad. Pont eleget ahhoz, hogy azt csináljanak veled, amit akarnak. Annyi a kérdés, hogy fölismered-e porszemnyi voltodat hozzájuk képest és megpróbálsz a magad kis, számukra túl sz?kre szabott ketrecében tevékenykedni, följutni, vagy megpróbálsz az árral szemben úszni. Szép dolog az a gondolat, hogy a szellemeket a hit alapján manipulálod, hátha akkor Sáska nem lesz olyan idegen. Szép, csak amíg egyedül vagy, addig nem fog menni. Alapíts vallást, kolostort, vagy csak egyszer?en ne menekülj a politikusi pálya el?l. Ha a tömegek véleményéhez van hozzáférésed többet fogsz elérni." az ezután beálló csöndben mindketten elgondolkoztok, ? pedig még egyszer végigmér.

-"Bocs, kicsit asszem elragadtattam magam. Én is eléggé fáradt vagyok. Tudom, nem mentség, de majd igyekszem csöndben maradni. Ha csak szolidaritásból jönnétek, inkább ne gyertek, hanem pihenjétek ki magatokat. Illetve próbáljátok csak meg nyugodtan, de elmondtam már, miért nem fog sikerülni és lesz csak még rosszabb a helyzet. Én f?leg az álmok és illúziók miatt hívtalak benneteket, azok is biztosan segítenének abban, hogy kipihenjétek magatokat."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.399 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.